MAGIC - Ispuniće sva vaša očekivanja!

Čudesno lepe, moderne i transparentne sa dokazanom medicinskom efikasnošću. Prirodnog su izgleda, diskretno providne – kompresivne čarape za savremenu ženu primerene svim situacijama.   Visok stepen elastičnosti i ROICA mikrovlakna garantuju kombinaciju slobode pokreta, elegantan izgled, potpunu pripijenost i kompresivnu terapiju na vrhunskom nivou. Dostupne su u šest različitih boja sa otvorenim ili zatvorenim prstima.

Šta još možete poželeti?!

Izuzetno ugodne za vaše noge

Izuzetna pripijenost čarapa izrađenih od mekog materijala , glatkih šavova kod prstiju kao i dvostruko ojačana peta u boji čarape. Mogućnost izrade čarapa sa otvorenim i zatvorenim prstima.

Rub dokolenice

Ojačan rub »Saten grip top« za lakše oblačenje i svlačenje čarapa. Šavovi su zbog savremenog ultrazvučnog fabričkog reza glatki i ne urezuju se u kožu.

Hulahopke

Gornji rub čarape je mek, zbog čega je oblačenje i svlačenje olakšano. Zahvaljujući mekom materijalu, čarape su udobne za nošenje. Imaju novu, posebnu strukturu pletenja riblje kosti, koja daje osećaj »Push up« efekta. Sedalni deo je rebrasto pleten.

Samostojeće čarape

Šav je izuzetno mek, širok i ima strukturu pletenja riblje kosti sa kuglicama od silikona na unutrašnjoj strani, koje obezbeđuju odličnu pripijenost.

Pravilno navlačenje i svlačenje SIGVARIS kompresivnih čarapa

Pravilno navlačenje i svlačenje


diafit_files/icons/video/sigvaris.jpg