Opšti uslovi poslovanja

Internet prodaja Diafit International d.o.o., Resavska 67, 11000 Beograd

Privredno društvo za trgovinu na veliko i malo medicinskim sredstvima i ostalu trgovinu i usluge Diafit International d.o.o. je upisana u registar privrednih subjekata pod brojem BD 111695/2008, osnovni kapital 15 000 EUR (u dinarskoj protivvrednosti). Firma Diafit International d.o.o. je evidentirana u sistem PDV-a, pod brojem 529016821.

Cene proizvoda i poštarine su u rsd sa PDV-om.

Cene i ostale pogodnosti (popusti, pokloni, način i troškovi dostave…) odnose se samo na dan slanja porudžbine. Zadržavamo pravo na sistemske greške.

Vrednuje se originalni račun, koga preuzimate prilikom plaćanja odnosno dostave u skladu sa opštim uslovima prodaje, objavljenim na ovoj strani i potvrđenim prilikom slanja  pošiljke. Poručivanje se vrši na srpskom jeziku. Popunjena porudžbenica se automatski snima u našu bazu podataka.

Način plaćanja i troškovi dostave

Dostava naručenih proizvoda se vrši u saradnji sa kurirskom službom, koja je specijalizovana za brzu i tačnu dostavu paketa uz pristupačne cene.

Plaćanje pouzećem

Ako ste se odlučili za plaćanje pouzećem, plaćate vrednost naručenog proizvoda dostavnoj službi prilikom dostave naručenog proizvoda na adresu stanovanja ili drugu navedenu adresu. U tom slučaju vršite plaćanje dostavnoj službi u gotovini. Pošiljku će pratiti i naš račun, kao i garancija ukoliko proizvod podleže garanciji.

Troškovi dostave

Podaci o troškovima dostave ako poručujete pouzećem: 450 din.

Lično preuzimanje

Ukoliko ne želite da snosite troškove isporuke, naručene proizvode možete i lično preuzeti. U ovom slučaju je potrebno da  uplatu izvršite unapred i da prilikom preuzimanja paketa donesete dokaz o uplati. Našu adresu i radno vreme možete pronaći na našoj kontakt stranici.

Rok isporuke

Ukoliko proizvod imamo spreman u magacinu i ukoliko naručite do 12:00 h, proizvod se šalje istog dana, a isporuka je narednog dana do 16 h. Ako poručite posle 12:00, proizvod Vam stiže u roku od 2-3 dana.  

Kao kupcu Vam pripadaju sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača.

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika proizvoda sa sajta www.diafit.rs je od najvećeg značaja za našu firmu. Ti podaci su osigurani od gubitka, uništavanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe. Sve Vaše informacije služe isključivo za obradu Vaše porudžbine i neće biti dostavljene trećim licima.

Potvrdom kupovine odobravate, da firma Diafit International d.o.o., s namenom ispunjavanja i uvažavanja prava iz ugovorenih uslova i s namenom obaveštavanja ispostavi, udružuje i upravlja s Vašimi ličnim podacima na neodređeni vremenski period.

Diafit International d.o.o. garantuje zaštitu ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Kao kupac možete elektronskom poštom zahtevati da u roku od 15 dana trajno ili trenutno prestanemo upotrebljavati Vaše lične podatke u svrhu neposredne kupovine.

Zadržavamo pravo, da izuzetno odustanemo od izvršenja porudžbine npr. ako naročenog proizvoda nema  na lageru, ako porudžbenica nije ispunjena u skladu sa opštim uslovima ili ako je došlo do očigledne greške u cenovniku. U svim navedenim i drugim primerima o mogućem odustajanju od porudžbine s naše strane ćete biti obavešteni telefonom ili e-mail-om.

Kako da poručite proizvod

Kupovinu možete izvršiti na sledeći način:

  • Pored svakog proizvoda se nalazi košarica; ukoliko želite da ga poručite kliknite /Korpa/
  • Klikom na /Dodaj u korpu/ ubacujete proizvod u /Korpu/
  • Klikom na /Korpa/dolazite na stranu na kojoj se nalazi samo Vaša kupovina
  • Klikom na /Kupi/dolazite na stranu gde unošenjem svojh ličnih podataka nam omogućavate da Vam dostavimo porudžbinu o čemu ćemo Vas obavestiti na e-mail koji ste nam ostavili.

Klikom na /Kupujem/ potvrđujete da ste upoznati sa opštim uslovima on line kupoprodaje koji su navedeni i da ste bili na njih upozoreni.

Garancija kvaliteta

Svi proizvodi koji podležu garanciji mogu se reklamirati u skladu sa garantnim listom koji ste dobili uz naručeni proizvod.

Sve neophodne servise Vašeg proizvoda, prijavite Diafit International-u na info@diafit.com