O nama

Diafit international d.o.o. je osnovan sredinom 2008. godine sa sedištem u Resavskoj ulici u Beogradu. Primarna delatnost naše firme je nespecijalizovana trgovina na veliko farmaceutskim i medicinskim sredstvima poznatih svetskih brendova.

Posedujemo dozvolu za obavljanje prometa medicinskih sredstava na veliko  izdatu od strane nadležnog Ministarstva. Takođe, radimo u skladu sa standardima SRPS ISO 9001:2015, kao i ISO 14001:2015. Sva medicinska sredstva koja su u našoj ponudi rađeni su po evropskim standardima i registrovani kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije.

SIGVARIS je brend po kom smo najprepoznatljiviji na našem tržištu i njihovi smo generalni zastupnici i distributeri. Pionir i lider u oblasti kompresivne terapije i prevencije venskih oboljenja kako u svetu tako i kod nas. Pored toga, distributeri smo nemačko-poljskog proizvođača MDH za ortoze i ortopedska pomagala, kao i južnokorejskog brenda OSANG HEALTHCARE za aparat i propratni potrošni materijal za kontrolu nivoa šecera u krvi. Dugogodišnju saradnju imamo i sa nemačkom kompanijom MEDIMA, proizvođačem visokokvalitetnih grejača i pojaseva koji se koriste kod reumatskih tegoba.

2013. godine otvaramo u Beogradu našu prvu Specijalizovanu prodavnicu za medicinska sredstva DIAFIT CENTAR na lokaciji Kneza Miloša 87. Pored brendova koje direktno distribuiramo na našem tržištu, držimo i širok asortiman različitih medicinskih pomagala drugih proizvođača.

U našoj maloprodaji izdajemo medicinska sredstva preko Republičkog Fonda za zdravstveno osiguranje kao i Vojnog fonda.